Квест Випробування закликальника | Test of the Summoner | Испытание призывателя

Monche опублікував

Випробування закликача

Назва: Випробування закликача
Рівень: 39+
Повторення: Ні
Стартова локація: Глудин
Стартовий NPC: Великий Закликач Галатея
Нагорода: EXP: 221 400, Знак Закликальника

1. Прямуйте в Глудін, у крамниці магічних товарів поговоріть із Великим Закликачем Галатеєю, отримайте Квест Випробування закликальника | Test of the Summoner | Испытание призывателя Лист Галатеї.
Великий Закликач Галатея
2. Телепортуйтеся в Діон, у бакалійній крамниці поговоріть з Бакалійником Ларсом, отримайте випадково 1 з 5 Списків Ларса. Коли виконаєте доручення яке вказане у списки, поверніться до Ларс. Повторюйте цей пункт поки не зберете 6 Карта Новачка. (Список можна видалити, поговорити знову з Ларс і випадковим чином отримати інший)
Бакалійник Ларс

Перший Список Ларс:
  • Телепортуйтеся Орен > Море Спор, вбивайте монстрів Гігантський Гриб поки не зберете 30 Червоний Пил.
    Гігантський Гриб
  • Телепортуйтеся Орен > Долина Ящерів, вбивайте монстрів Ящерів Літо поки не зберете 30 Амулет Ящера Літо.
    Воїна Ящерів Літо

Другий Список Ларс:
  • Телепортуйтеся в Село Мисливців, у долині мисливців убивайте монстрів Людожер Карул поки не зберете 30 Тотем Людожера Карул.
    Людожер Карул
  • Телепортуйтеся Вежа Слонової Кістки, спускайтеся в кратер, вбивайте монстрів Манашен Горгулья поки не зберете 30 Осколок Манашен.
    Манашен Горгулья

Третій Список Ларс:
  • Телепортуйтеся в Гіран, прямуйте до Зміцнення Брекі, вбивайте монстрів Орків Брека поки не зберете 30 Тотем Орків Брека.
    Владика Орків Брека
  • Телепортуйтеся Гіран > Академія Хардіна, вбивайте монстрів Полонена Душа поки не зберете 30 Камінь Крові.
    Полонена Душа

Четвертий Список Ларс:
  • Телепортуйтеся Гірана > Академія Хардіна, вбивайте монстрів Вепр поки не зберете 30 Ікло Вепра.
    Вепр
  • Телепортуйтеся Глудіо > Південний Вхід у Пустку, прямуйте за вказівником на скріншоті нижче, вбивайте монстрів Тиран поки не зберете 30 Кіготь Тирана.
    Тиран

П'ятий Список Ларс:
  • Телепортуйтеся Гіран > Перехрестя в Долині Драконів або біжіть із Гірану у Сад Горгон, вбивайте монстрів Змій.an> пока не соберете 30 Клык Змея.
    Змей
  • Телепортуйтеся Глудіо > Вхід до Мурашника, всередині вбивайте монстрів Елітних Мурах поки не зберете 30 Крила Елітної Мурахи.
    Ватажок Елітних Мурах

3. Телепортуйтеся Село на острові, який говорить > Співочий Водоспад, біжіть за вказівником на карті нижче на скріншоті, поговоріть із Закликачем Алморсом. Убийте квестового монстра Кіт Пако, використовуйте виключно свого слугу. Поговоріть ще раз з Алморсом отримаєте Карта Алморса.
Закликач Алморс, Кіт Пако
4. Телепортуйтеся Ельфійське Село > Ельфійська Фортеця, біжіть за вказівником на карті нижче на скріншоті, поговоріть із Закличником Селестієм. Убийте квестового монстра Примарний Єдиноріг, використовуйте виключно свого слугу. Поговоріть ще раз із Селестією, отримайте Карту Селестії.
Закликач Селестія, Примарний Єдиноріг
5. Телепортуйтеся Глудіо > Південний Вхід у Пустку, біжіть за вказівником на карті нижче на скріншоті, поговоріть із Закликачем Базіллою. Убийте квестового монстра Кіт Мімі, використовуйте виключно свого слугу. Поговоріть ще раз з Базіллою, отримайте Карту Базілли.
Закликач Базілла, Кіт Мімі
6. Телепортуйтеся Діон > Пасіка, біжіть за вказівником на карті нижче на скріншоті, поговоріть із Закликачем Камоніель. Убийте квестового монстра Єдиноріг, використовуйте виключно свого слугу. Поговоріть ще раз з Камоніель отримаєте Карта Камоніель.
Закликач Камоніель, Єдиноріг
7. Телепортуйтеся Діон, прямуйте до Топи Круми, біжіть за вказівником на карті нижче на скріншоті, поговоріть із Закликачем Бельтусом. Убийте квестового монстра Сутінковий Турен, використовуйте виключно свого слугу. Поговоріть ще раз з Бельтусом отримаєте Карту Бельтуса.
Закликач Бельтус, Сутінковий Турен
8. Телепортуйтеся Гіран, прямуйте до Сад Горгон, біжіть за вказівником на карті нижче на скріншоті, поговоріть із Закликачем Бринтією. Убийте квестового монстра Силует Тілфо, використовуйте виключно свого слугу. Поговоріть ще раз із Брінтією отримаєте Карту Брінтії.
Закликач Брінтія, Силует Тілфо
9. Телепортуйтеся в Глудін, у крамниці магічних товарів поговоріть із Великим Закликачем Галатеєю отримайте EXP: 221 400, Знак Закликача.
Великий Закликач Галатея